Reje-pasta salat

print
Jeg mener ikke, at pasta er noget man skal spise hverken hver eller hver anden dag, men engang imellem er det ok.

Hvis du ikke tåler eller ikke har lyst til at spise gluten, findes der også glutenfri pasta af fuldkornsris, som fint kan bruges. Ellers brug den almindelige fuldkornspasta.

Det skal du bruge til en pæn stor portion til ca. 4 personer:

  • 400 g fuldkornspasta (penne, skruer eller hvad du nu er til)
  • 400 g rejer
  • 1/2 -1 iceberg salat
  • 3-4 forårsløg
  • Et stort bundt dild

Dressing:

  • 4-5 spsk. god mayonnaise (vælg en øko udgave på glas)
  • Saft af 1/2 til en citron
  • 2 tsk sød paprika
  • Salt og peber

Så let er det:

Pastaen koges efter anvisningen på posen og afkøles til den lun (kan også afkøles helt).

Salat, forårsløg og dild snittes og hakkes fint og blandes med pastaen. Rejer tilsættes

Ingredienserne til dressingen blandes og tilsættes.

Og vupti… så er der serveret

Perfekt frokost til en sommerdag på terrassen