Almost chokoladekage

print
Ingen chokolade selvom det ligner, men til gengæld masser af sunde godter som gør, at denne kage kan spises med god samvittighed. Smager absolut fantastisk…allerbedst dagen efter den er bagt synes jeg.

Det skal du bruge:

  • 150 g dadler uden sten
  • 150 g tørrede figner
  • 200 g mandler
  • 6 æg
  • 2 modne bananer
  • 75 g kokosolie
  • 3 spsk ren kakaopulver
  • 1 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • 2 tsk. kanel
  • 1 knivspids salt
  • Pynt: Hakkede hasselnødder

 

Så nemt er det:

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør dejen til en jævn masse.
  • Smør en rund springform (ca 23 cm i diameter) med kokosolie og fordel dejen i formen.
  • Drys med hakkede hasselnødder på toppen, så hele kagen er dækket af et tæt lag.
  • Bages ved 175 grader i 35-40 min

Kagen holder sig lækker og svampet i 3-4 dage.