Bananpandekager

print
Pandekager uden mælk, sukker og gluten. Smager herligt både varme og kolde.
Spis dem evt. med friske eller purerede bær eller fintskåret frugt.
Hvis du har en blini pande, så kan du med fordel bruge den, men en almindelig pande fungerer også fint. Her kan du have 2-4 små pandekager på ad gangen alt efter pandens størrelse.

Det skal du bruge:

  • 2 store og godt modne bananer
  • 4 store æg
  • Vaniljekorn fra 1 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker!)
  • kokosolie til stegning (alternativt smør)

Så let er det:

Bananerne moses med en gaffel, æggende piskes sammen med vanilje og det hele blandes sammen.
Steges i kokosolie eller smør til de er gyldne på begge sider.

Perfekte til dessert, som det søde indslag til en brunch eller du kan spise dem dagen efter, hvis der er nogen til overs. Smager fint kolde.