Bounty barer

print
MUMS hvor er de bare gode. De lever fuldt ud op til den originale udgave, og så er de helt naturlige og næsten sunde.

Opskriften er fra Jane Fabers bog “Spis dig mæt og glad med LCFH”

Til en portion på ca. 15 stk skal du bruge:

  • Cremen fra en dåse kokosmælk på 400 ml. (ikke light!)
  • 2 store spsk. kokosolie
  • 2-3 spsk. lyst rørsukker (Jane Faber bruger sukrin gold i hendes opskrift)
  • 150 g kokosmel
  • 150-200 g mørkt chokolade – 70-85%
  • 1 lille spsk. kokosolie
  • Pynt: kokosmel

 

Så let er det:

 

Kokosmælken skal stå i køleskabet et par timer, inden du skal bruge den. Det er nødvendigt, for at du kan skille kokoscremen fra kokosmælken. Brug kun cremen og kasser vandet.

Smelt kokoscremen i en lille gryde sammen med kokosolien. Tilsæt sukker og kokosmel og rør det hele sammen til en tyk grød.

Beklæd en lille sandkageform eller lign. med husholdningsfilm. Kom kokosmassen i formen og pres den godt ned mod bunden og ud mod kanterne. Skal hvile i køleskabet i ca. 3 timer til massen er helt fast og stivnet.

Smelt chokoladen over vandbad sammen med 1 lille spsk. kokosolie. Skær kokosmassen ud i passende stykker med en skarp kniv. Dyp stykkerne/barerne i chokoladen (brug 2 gafler) og sæt dem i på et fad med bagepapir. Drys med kokosmel. Stilles straks på køl. Når chokoladen er helt stivnet kan du komme barerne i en tætsluttelig boks. Husk bagepapir eller madpapir mellem lagene, så de ikke klistrer sammen.

Advarsel: Stærkt vanedannende