Broccoli muffins

print
Nemt, hurtigt, sundt og lækkert. Smager skønt varme som kolde, og egner sig fint til fryseren.

Det skal du bruge (ca. 8 muffins): 

  • 1 stk broccoli hoved inkl. stokken
  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 1 tsk.bagepulver
  • 2 spsk. HUSK/loppefrøskaller
  • 1,5 tsk. salt
  • 4 spsk. kokosmel eller kokosfibermel

Så nemt er det:

  • Skyl broccolien og blend broccolien til “ris” i en foodprocessor. Det kan også lade sig gøre på et rivejern selvom det er noget mere besværligt.
  • Æg og æggehvider vendes med broccolien. Tilsæt bagepulver, loppefrøskaller, salt og kokosmel/kokosfibermel.
  • Når “dejen” er æltet godt sammen skal den hvile i ca. 15 min.
  • Fordel herefter broccoli massen i muffinforme, som fyldes 3/4. Brug gerne silikone forme som du putter ned i plade med faste forme – så er der styr på det. Men det fungerer også fint uden de pladen med de faste forme, og du kan også bruge engangs-forme.
  • Bages ved 180 grader i ca. 20 min.