Fyldig quinoa salat

print
Denne lækre salat er lidt omstændig (men ikke svær!) at lave, men det er hele besværet værd.
Perfekt til en frokostret.

Til en portion til ca. 4 personer skal du bruge

  • 2 dl rød quinoa – koges efter anvisningen på posen
  • 1 håndfuld hasselnødder – tør ristes og hakkes derefter groft
  • 1 lille håndfuld græskarkerner – ristes i lidt olivenolie, paprika og salt
  • 150 g. skiveskåret kalkunbacon – steges i ovn eller på pande og skæres i tern.
  • ½ – 1 broccoli – brækkes i små buketter og overhældes med kogende vand, hvor det hviler et par min.
  • 1 avocado skåret i tern
  • 1 håndfuld cherrytomater skåret i halve
  • ½ mellemstort finthakket rødløg
  • 1 æble skåret i tern
  • ½ squash skåret i tern
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
  • 1 stort fed presset hvidløg som blandes i salaten

 

Alt blandes sammen – fintklippet purløg på toppen som pynt.