Græsk inspireret sommersalat

print
Sommer, sol og Grækenland – så bliver det ikke meget bedre.
Jeg smagte denne salat første gang, da min gode veninde lavede den til mig. Den er nem at lave og er lækkert tilbehør til såvel kød som fisk.
Nyd den om sommeren, hvor smagen og vitaminindholdet i tomater og agurker er størst. Helt klart en af mine sommerfavoritter.

Til en portion til ca. 4 personer skal du bruge:

  • 1/2 – 1 agurk alt efter størrelse – skæres i små tern
  • Ca. 20 cherrytomater – skæres i halve eller kvarte
  • 2 avocado – skæres i små stykker
  • 2-3 forårsløg – snittes fint
  • 1 god håndfuld bredbladet persille (kruspersille kan også bruges) – hakkes fint
  • 100 g god og blød gedefeta -skæres i små stykker
  • 1 lime – saften herfra presses over salaten

Så let er det:

Alle ingredienserne blandes sammen, og du har har den skønneste sommersalat.