Gulerodssuppe med ingefær

print
Nem, lækker og velsmagende suppe. Mængden af ingefær kan justeres efter behag. Suppen bliver mere spicy jo mere ingefær der tilsættes.

Til en portion til 4 personer skal du bruge:

  • 2 groft hakkede løg
  • 2 store spsk. friskrevet ingefær
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 1 kg grofthakkede gulerødder
  • Ca. 1 l grøntsags- eller hønsebouillon
  • Salt

Så let et er det:

Løgene svitses i olivenolie eller smør i et par min.
Hvidløg og ingefær tilsættes og svitses med i et min.
Gulerødder og bouillon tilsættes og suppen simrer under låg i ca. 20 min.
Suppen blendes i blender eller med stavblender, varmes op igen og smages til med salt.

Server suppen med finthakket rød peberfrugt og persille som topping samt groft brød eller stenalderbrød.