Knækbrød med majsmel

print
Der er en lille smule popcorn smag over dette knækbrød, hvilket jo nok kommer fra majsmelet. Jeg er vild med dette knækbrød. Det kan skille lidt, når du ruller det ud og dejen har en lidt mere tør konsistens i forhold til de knækbrød der indeholder hvede- eller speltmel.

Det skal du bruge:

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 4 dl majsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 1 dl olivenolie
  • 1 1/2 – 2 dl vand

Så let er det:

Alle de tørre ingredienser blandes.
Olie og vand tilsættes, så dejen bliver til en tyk grød.
Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
Skæres i kvadratiske eller rektangulære firkanter med kniv eller pizzahjul.
Bages ved 180 grader varmluft i  ca. 20 min.
Knækkes frie mens de er varme.