Kokosmuffins

print
Lækre glutenfrie kokosmuffins med højt fiberindhold og lavt sukkerindhold.
Det er kokosfibermelet, der både er meget fiberrigt og også har et højt indhold af proteiner.

Det skal du bruge til ca. 20 muffins.

  • 8 æg
  • 8 spsk rå rørsukker eller kokossukker
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 dl piskefløde
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl fiberkokosmel (fås i helsekostbutikker og større supermarkeder)
  • 2 dl almindeligt kokosmel
  • 150 g hakket mørkt 70% chokolade (kan udelades)

Så let er det:

Æg og sukker piskes luftigt.
Smeltet smør og fløde tilsættes.
Kokosfibermel, kokosmel og bagepulver blandes sammen og tilsættes æggeblandingen.
Hakket chokolade røres i.

Lad dejen stå ca. 10 min inden du laver dine muffins.

Bages ved 175 grader i varmluftovn i 15-20 min

Holder sig svampede og lækre i 2-3 dage og egner sig også fint til frysning

  • Dato 13. februar 2017
  • Tags Den søde afdeling