Kold agurke-avocadosuppe m/rejer

print
Kold suppe….ej hvad er nu det for noget?

Nu ikke så skeptisk. Iskold suppe på en varm sommerdag, er slet ikke så dårlig endda. Slet ikke denne  agurke.avocado suppe med rejer, som skal nydes iskold. Cremet, frisk og sikkert meget anderledes end de supper du plejer at spise.

Perfekt som en anderledes forret med et skive stenalderbrød eller grovbolle til, men den fungerer også fint som et aftensmåltid, synes jeg.

En utrolig nem og hurtig suppe at lave.

 

Det skal du bruge til en forret til 4 personer eller et hovedmåltid til 2 personer:

 

  • 2 agurker
  • “kød” fra 2 avocado
  • 1 lille rødløg skåret i grove tern
  • 1 dl sødmælks yoghurt naturel
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1/4 tsk. cayennepeber
  • 1 håndfuld isterninger
  • Salt og frisk kværnet peber
  • 150 g  pillede rejer

 

Så let er det:

 

Agurkerne skæres i skiver, drysses med salt og trækker i 10-15 min. Alle ingredienserne, på nær rejerne, kommes i en blender, og der blendes til suppen er helt jævn og glat. Du opnår ikke samme cremede resultat med en stavblender, men i mangel af en rigtig blender kan den god bruges.

Server med rejer og lidt hakket mynte på toppen.

Kom nu. Prøv noget nyt. jeg er fan:-)