Mojo

print
Mojo er en fyldig dressing/kold sauce som vist nok oprindeligt stammer fra Gran Canaria.

Super let at lave og dejlig krydret.

Hvis du ønsker din Mojo lidt mere spicy kan du bruge lidt frisk eller tørret chili eller du kan være lidt mere rundhåndet med hvidløg.

Smager absolut skønt som dyppelse til brød og grøntsager og som tilbehør til alt slags kød/fisk.

 

Til en pæn stor portion skal du bruge

 

  • 100 g mandler
  • 50 g parmesanost
  • 2 røde peberfrugter
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2-3 tsk. æblecider eddike
  • 2 tsk. paprika
  • 3-4 håndfulde persille
  • 1 dl olivenolie
  • 2-3 spsk. citronsaft
  • Salt og peber

 

Så let er det

 

Blend mandlerne helt fint.

Skær peberfrugterne groft ud og blend dem sammen med mandlerne.

Tilsæt resten af ingredienserne og blend det hele til en ensartet masse.

 

Holder sig fint i køleskabet i 4-5 dage.