Scrambled eggs med banan, mandler og vanilje

print
En meget speciel sammensætning, som min gode veninde har “opfundet”.
Kønt er det ikke, men det smager fantastisk og er nemt og hurtigt at lave. Spis det evt. med en klat skyr eller græsk yoghurt. Og så lige lidt god base i form af f.eks. friske bær eller gulerodsstave.

Til 2 personer skal du bruge:

  • 3 store æg
  • 1 godt moden stor banan eller 2 små
  • 1 lille håndfuld mandler
  • 1/2 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker!)
  • Ca. 1 spsk. smør eller ghee til panden

Så let er det:

Bananen skæres i fine tern og mandlerne hakkes fint eller groft alt efter hvor crunchy du ønsker det.
Æggene piskes sammen med vaniljepulver.
De hakkede mandler og den udskårne banan steges i smør/ghee på panden ved middelhøj varme til mandlerne har taget lidt farve og bananen er meget blød – ca. 4-5 min.
Æggeblandingen tilsættes, og der røres/skabes på samme måde, som når du laver almindelig scrambled eggs.
Når konsistensen er fast efter et par minutter er det klar til servering.