Sildesalat

print
Sild på en anden måde. Perfekt til påske- og julefrokost.

Det skal du bruge:

Der er ingen mål – dosseres på slump.

  • Gode marinerede sild skæres i mindre stykker
  • Æg – koges hårde og hakkes
  • Syltede drueagurker skæres i små tern
  • Æbler (gerne lidt syrlige) skæres i tern
  • Rødløg hakkes fint
  • Kapers (kan udelades, hvis du hører til en af dem som ikke er så vild med kapers. Men prøv det nu lige alligevel. Smager supergodt i retten)

Dressing:

  • Halvt cremefraiche 18% og halv yoghurt naturel
  • Karry
  • Salt og peber
  • Masser af frisk dild

 

Så nemt er det:

Bland alle ingredienserne til sildesalaten og derefter ingredienserne til dressingen. Blandes sammen og så er der klar til servering. Pynt gerne med ekstra løg og dild. Serveres med et stykke rugbrød eller stenalderbrød.