Simpel quinoasalat

print
Både smagsløg og øjne bliver stimuleret af denne salat, og så er den hurtig at lave. Hvis du har travlt kan quinoaen f.eks. koges dagen før, så den er afkølet og klar, når du skal blande salaten.

Det skal du bruge:

• 3 dl quinoa (rød, hvid, sort eller blandet)
• 3 mellemstore finthakkede gulerødder
• 1 stort finhakket æble
• 2 dl grofthakkede hasselnødder
Dressing
• 7 spsk. olivenolie
• Saften af 1 citron
• 2 tsk. dijonsennep
• 1 tsk. honning
• 1 stort bundt persille
• 1 fed hvidløg
• Urtesalt
Så let er det:

Quinoaen skylles, koges og afkøles og blandes herefter med gulerødder, æble og nødder. Tilsæt herefter dressingen.
Alt kommes i en stavhakker eller anden form for blender og blendes kort til en flydende masse, som smages til med salt og blandes i quinoasalaten.