Spidskålssalat med nødder og lakrids

print
Lækker, frisk og fyldig salat med en skøn sødme af lakrids. Ja, det lyder måske lidt spøjst, men det smager fantastisk.

Til en pæn, stor portion skal du bruge:

  • 1/2 – 1 fintsnittet spidskål
  • 1/2 agurk i små tern
  • 1 pære eller et æble i små tern
  • 1 lille håndfuld tranebær
  • 1 lidt større håndfuld grofthakkede valnødder, pekannødder eller hasselnødder
  • 1 stort bundt grofthakket persille

En dressing laves af:

  • Ca. 2 dl. skyr eller græsk yoghurt
  • 1-2 spsk. æblecidereddike eller citronsaft
  • 2 tsk. lakridspulver
  • havsalt og friskkværnet peber

Så let er det:

Ingredienserne til salaten blandes, dressingen blandes og røres i og værsgo – så er der serveret. Smager dejligt til både kød og fisk eller helt for sig selv.