Sprøde paleo kernebrud

print
Så bliver det altså ikke nemmere!

Til én bageplade skal du bruge:

  • 1 dl chiafrø
  • 1 dl hørfrø
  • 3,0 dl. vand
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 tsk. salt

Så let er det:

Hele baduljen blandes med vandet og skal  nu bare stå og gelere i 15-30 min.

Hæld  så dejen ud på en bagepapir beklædt bageplade og fordel kernemassen ud over hele pladen i et tyndt og jævnt lag.

Bages i 160 grader i 50-60 min – varmluft. Ovne er forskellige og derfor kan der også være lidt forskel på bagetid. Det er er vigtigt at kernemassen er sprød over det hele. Omvendt kan 3 min. for meget give brændte kernebrud, så vær opmærksom i slutningen af bagetiden.

Afkøles på bagerist (uden bagepapir) og brækkes herefter i rustikke stykker.

Helt ærligt… hvor nemt kan det være:-)

Opbevares i kagedåse eller lign.

Smager skønt som de er eller med en skive ost, pålæg, marmelade eller hvad du nu er til.